Zöldségragu Krumplipürével

Hozzávalók:
- 1/2 bögre zöldborsó
- 1/2 bögre zöldbab
- 1 db paradicsom
- 1 db tv paprika
- 1 marék spenót
- 2 marék káposzta
- 4 darab felszeletelt csiperke gomba
- fűszerek: 1 tk paprika, 2-3 tk majoranna, 2 tk (nátriumglutamátmentes) naturella ételízesítő, 1 tk kurkuma és egy kis só
Elkészítés:
- Összepároljuk a hozzávalókat, megfűszerezzük és kész is.

A krumplipüréhez néhány tipp:
- Érdemes a főtt krumpli alatt valamennyi vizet hagyni.
- Ami vizet leöntünk róla, azt se öntsük ki egyből, hanem tegyük félre egy másik edénybe, hogy ha esetleg még szükség van rá, fel tudjuk használni: így finomabb lesz az íze.
- Ezenkívül nálunk tejföllel volt szokás elkészíteni, amit a Joya szójajoghurt tökéletesen tud helyettesíteni.
- Jódozott sóval lehet fűszerezni.
Egészségetekre!
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát