Zöldségragu Krumplipürével

Zöldségragu Krumplipürével

Hozzávalók:

  • 1/2 bögre zöldborsó
  • 1/2 bögre zöldbab
  • 1 db paradicsom
  • 1 db tv paprika
  • 1 marék spenót
  • 2 marék káposzta
  • 4 darab felszeletelt csiperke gomba
  • fűszerek: 1 tk paprika, 2-3 tk majoranna, 2 tk (nátriumglutamátmentes) naturella ételízesítő, 1 tk kurkuma és egy kis só

 

Elkészítés:

  1. Összepároljuk a hozzávalókat, megfűszerezzük és kész is.

 

Zöldségragu Krumplipürével

 

A krumplipüréhez néhány tipp:

  • Érdemes a főtt krumpli alatt valamennyi vizet hagyni.
  • Ami vizet leöntünk róla, azt se öntsük ki egyből, hanem tegyük félre egy másik edénybe, hogy ha esetleg még szükség van rá, fel tudjuk használni: így finomabb lesz az íze.
  • Ezenkívül nálunk tejföllel volt szokás elkészíteni, amit a Joya szójajoghurt tökéletesen tud helyettesíteni.
  • Jódozott sóval lehet fűszerezni.

 

Egészségetekre!

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát