Zöldségfasírt

Zöldségfasírt hozzávalók:
- 1/2 cékla
- 1 db répa
- 1 kg krumpli
- 1 bögre zabliszt
- 1/2 bögre dió
- só, bors, kurkuma
Elkészítés:
- A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk és feltesszük főni.
- A céklát és a répát kis lyukú reszelőn lereszeljük.
- A főtt krumplit pürévé nyomkodjuk és összekeverjük a reszelt zöldségekkel, a nagy szemű zabpehelyből őrölt zabliszttel, a dióból darált dióliszttel, és a fűszerekkel.
- Tenyérnyi gömbökből lapokat formázunk.
- Teflonpapírra sorakoztjuk őket.
- 180°-os sütőben, alul-felül sütéses üzemmódban megsütjük az egyik oldalát.
- Mikor készre sült az egyik oldal könnyedén meg tudjuk őket fordítani, hogy a másik oldal is megpiruljon.
Salátával vagy párolt zöldséggel és szójajoghurtból készült kapros-fokhagymás szósszal tálalhatjuk.
Egészségetekre! 🙂
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát