Zöldségfasírt

Zöldségfasírt

 

Zöldségfasírt hozzávalók:

  • 1/2 cékla
  • 1 db répa
  • 1 kg krumpli
  • 1 bögre zabliszt
  • 1/2 bögre dió
  • só, bors, kurkuma

 

Elkészítés:

  1. A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk és feltesszük főni.
  2. A céklát és a répát kis lyukú reszelőn lereszeljük.
  3. A főtt krumplit pürévé nyomkodjuk és összekeverjük a reszelt zöldségekkel, a nagy szemű zabpehelyből őrölt zabliszttel, a dióból darált dióliszttel, és a fűszerekkel.
  4. Tenyérnyi gömbökből lapokat formázunk.
  5. Teflonpapírra sorakoztjuk őket.
  6. 180°-os sütőben, alul-felül sütéses üzemmódban megsütjük az egyik oldalát.
  7. Mikor készre sült az egyik oldal könnyedén meg tudjuk őket fordítani, hogy a másik oldal is megpiruljon.

 

 

Salátával vagy párolt zöldséggel és szójajoghurtból készült kapros-fokhagymás szósszal tálalhatjuk.

Egészségetekre! 🙂

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát