Vegán Túrótöltelék Palacsintába

Vegan túrótöltelék hozzávalók:
- natúr tofu
- szójajoghurt (én a joya félét használom, mert abban nincs hozzáadott olaj és az íze is finom)
- néhány szem friss datolya
- citromhéj
- egy kis víz
Elkészítés:
- A tofut szétmorzsoljuk
- A datolyát apróra vágjuk. (Ami igazából szétnyunyázás az érett datolyánál)
- Összekeverjük a hozzávalókat.
Megj.: Én apránként szoktam adagolni az összetevőket. Ha nem elég a datolya, vagy nem elég savanyú, akkor teszek még hozzá.
Megj. 2.: Forró vízbe áztatott mazsolát is lehet belekeverni, ami tovább gazdagítja 🙂
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát