Vegán Burgonyakrokett

Vegán Burgonyakrokett

Vegán Burgonyakrokett hozzávalók:

  • 4 szem krumpli
  • 2 ek. liszt
  • 4-6 ek. olajmentes növényi tej vagy víz
  • fél mokkáskanál szerecsendió
  • só és bors ízlés szerint
  • teljes kiőrlésű prézli
  • olajmentes növényi tej

 

Elkészítés:

  1. A krumplit kockákra vágjuk és megfőzzük.
  2. Mikor megpuhult, leöntjük a víz nagyját.
  3. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és összekeverjük.
  4. Mikor kihűlt, megformázzuk a falatokat.
  5. Tálba öntjük a prézlit.
  6. Megformázzuk a krumplit, majd belemártjuk egyesével a prézlibe.
  7. Forró sütőben, sütőpapíron vagy teflonpapíron sütjük ki.

 

növényi burgonyakrokett

 

Megj.: Ez a vegán burgonyakrokett szerintem egy kis szósszal magában is tökéletes. Én szójajoghurtból készítettem kapros, fokhagymás, sós szószt mártogatósnak.

Az eredeti recept linkje: https://www.ilovevegan.com/veggie-croquettes/

Jó étvágyat! 🙂

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát