Vegán Burgonyakrokett

Vegán Burgonyakrokett hozzávalók:
- 4 szem krumpli
- 2 ek. liszt
- 4-6 ek. olajmentes növényi tej vagy víz
- fél mokkáskanál szerecsendió
- só és bors ízlés szerint
- teljes kiőrlésű prézli
- olajmentes növényi tej
Elkészítés:
- A krumplit kockákra vágjuk és megfőzzük.
- Mikor megpuhult, leöntjük a víz nagyját.
- Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és összekeverjük.
- Mikor kihűlt, megformázzuk a falatokat.
- Tálba öntjük a prézlit.
- Megformázzuk a krumplit, majd belemártjuk egyesével a prézlibe.
- Forró sütőben, sütőpapíron vagy teflonpapíron sütjük ki.
Megj.: Ez a vegán burgonyakrokett szerintem egy kis szósszal magában is tökéletes. Én szójajoghurtból készítettem kapros, fokhagymás, sós szószt mártogatósnak.
Az eredeti recept linkje: https://www.ilovevegan.com/veggie-croquettes/
Jó étvágyat! 🙂
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát