Vegán Lasagne

Vegán Lasagne

Az én egyszerű vegán lasagne receptem hozzávalói:

  • 1-2 doboz durumlisztből készült tojásmentes lasagne tészta. (én a sparban veszem ezt is, de már több helyen is kapható)
  • 400 ml (sparos csavaróskupakos fehérdobozos) paradicsomszósz,
  • kb. fél zacskó sótlan földimogyoró, de javasolnám az ízlés szerinti hozzáadást ennél az összetevőnél is!
  • fűszerek (só, bors, fokhagymagranulátum, oregano, borsikafű, bazsalikom, majoranna, rozmaring, kakukkfű)
  • víz

Elkészítés:

  1. Feldaráljuk a mogyorót, és hozzáadjuk a szószhoz.
  2. Megfűszerezzük.
  3. Elkezdjük rétegezni úgy, hogy a szósz legyen alul, majd jöhet a tésztaréteg, amíg el nem fogy a szószunk.

Megj.: A szósznak kicsit folyósnak kell lennie, hogy a tésztának legyen mit beszívnia. Ha nem így készítjük száraz lesz.

Miután megsült, reszelt füstölt tofut is szórhatunk a tetejére, vagy sörélesztőpelyhet.

Jó étvágyat!

 

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát