Vegán Lasagne

Az én egyszerű vegán lasagne receptem hozzávalói:
- 1-2 doboz durumlisztből készült tojásmentes lasagne tészta. (én a sparban veszem ezt is, de már több helyen is kapható)
- 400 ml (sparos csavaróskupakos fehérdobozos) paradicsomszósz,
- kb. fél zacskó sótlan földimogyoró, de javasolnám az ízlés szerinti hozzáadást ennél az összetevőnél is!
- fűszerek (só, bors, fokhagymagranulátum, oregano, borsikafű, bazsalikom, majoranna, rozmaring, kakukkfű)
- víz
Elkészítés:
- Feldaráljuk a mogyorót, és hozzáadjuk a szószhoz.
- Megfűszerezzük.
- Elkezdjük rétegezni úgy, hogy a szósz legyen alul, majd jöhet a tésztaréteg, amíg el nem fogy a szószunk.
Megj.: A szósznak kicsit folyósnak kell lennie, hogy a tésztának legyen mit beszívnia. Ha nem így készítjük száraz lesz.
Miután megsült, reszelt füstölt tofut is szórhatunk a tetejére, vagy sörélesztőpelyhet.
Jó étvágyat!
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát