Paradicsomleves

Paradicsomleves hozzávalók:
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tk vegeta natúr (nátriumglutamátmentes) ételízesítő
- fűszerek: só, bors, majoranna
- 1 doboz paradicsomszósz
- 2 ek eritrit vagy másik kedvenc cukrunk
Elkészítés:
- A hagymákat apróra vágjuk, és egy kis sóval megszórjuk. Így annyi levet ereszt, amin meg lehet pirítani mindenféle olajhasználat nélkül.
- Miután a hagyma üvegesre pirult, hozzáadjuk a többi hozzávalót.
- Összefőzzük, és tovább fűszerezzük ha kell. Mi édesebben szeretjük például.
- A kedvenc aprótésztánkat külön megfőzzük hozzá.
A gyönyörű bögrét Tömösközi Ágnes kerámikus készítette.
A többi alkotását a következő honlapon találjátok:
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát