Vegán Sushi Avokádókrémmel

Vegán Sushi Avokádókrémmel
Hozzávalók:
  • 3/4 bögre rizs
  • 2 db avokádó
  • 1/2 db paradicsom
  • 1/4 db lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • citromlé
  • só, bors
  • sushipapír
Elkészítés:
  1. Megfőzzük a rizst.
  2. Az avokádót szétnyomkodjuk.
  3. A paradicsomot és a lilahagymát nagyon apróra vágjuk és hozzáadjuk az avokádóhoz.
  4. Belepréseljük a fokhagymát.
  5. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  6. Felezzük el a sushi papírt.
  7. Fényesebbik felét lefele fordítva elkezdjük megtölteni.
  8. Vékony réteg rizst egyengetek rá úgy, hogy mindkét rövidebb végén maradjon két-két centi rész.
  9. Egyengessünk bele egy vastagabb csík avokádókrémet.
  10. A felső rizstelen részt egy kis vízzel megkenjük, hogy magához tudjon majd tapadni.
  11. Felhengergetjük és félretesszük az illesztéssel lefelé.
  12. Hagyjuk így pihenni, amíg a többi henger el nem készül.
  13. A legelőször elkészült hengert kezdjük el először felnegyedelni jó éles késsel.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát