Vegán Sushi Avokádókrémmel

Hozzávalók:
- 3/4 bögre rizs
- 2 db avokádó
- 1/2 db paradicsom
- 1/4 db lilahagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- citromlé
- só, bors
- sushipapír
Elkészítés:
- Megfőzzük a rizst.
- Az avokádót szétnyomkodjuk.
- A paradicsomot és a lilahagymát nagyon apróra vágjuk és hozzáadjuk az avokádóhoz.
- Belepréseljük a fokhagymát.
- Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
- Felezzük el a sushi papírt.
- Fényesebbik felét lefele fordítva elkezdjük megtölteni.
- Vékony réteg rizst egyengetek rá úgy, hogy mindkét rövidebb végén maradjon két-két centi rész.
- Egyengessünk bele egy vastagabb csík avokádókrémet.
- A felső rizstelen részt egy kis vízzel megkenjük, hogy magához tudjon majd tapadni.
- Felhengergetjük és félretesszük az illesztéssel lefelé.
- Hagyjuk így pihenni, amíg a többi henger el nem készül.
- A legelőször elkészült hengert kezdjük el először felnegyedelni jó éles késsel.
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát