Vegán Gundel-Palacsinta

Palacsinta hozzávalók:
- 8 púpozott ek. finomliszt
- 2 enyhén púpozott lenmagliszt
- 1 mokkáskanál só
- víz
- szódavíz
Elkészítés:
- Összekeverjük a száraz hozzávalókat.
- Egy kis sima vízzel csomómentesre keverjük.
- Adagolunk még annyi szódavizet, amíg megfelelő nem lesz az állaga.
- Forró serpenyőben aranybarnára sütjük az egyik oldalát, megfordítjuk és a másik oldalát is.
A töltelék receptje lejjebb található.

Hozzávalók a töltelékhez:
- 2 dl mandulatej (hozzáadott olajmentes)
- 10 dkg nádcukor
- 1/2 citrom reszelt héja
- 20-25 dkg darált dió
- 2 evőkanál mazsola
- 1-2 evőkanál rumaroma
Elkészítés:
- A tejet, a cukorral és a citromhéjjal felforraljuk.
- Mikor felforrt levesszük a tűzről, és belekeverjük a darált diót, a mazsolát, és a rumaromát.
A csokiöntet receptje lejjebb található.

Csokiöntet hozzávalók:
- 7 szem friss datolya
- ízlés szerint holland kakaópor
- ízlés szerint fahéj
- ízlés szerint plusz rumaroma
- mandulatej
Elkészítés:
- A datolyát kimagozzuk.
- Az összes hozzávalót turmixgépbe tesszük valamennyi mandulatejjel.
Megj.: Érdemes apránként hozzáadni a növényi tejet, hogy biztosan megfelelő állagú legyen.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát