Konyakosmeggyes Vegán Bonbon

Konyakosmeggyes Vegán Bonbon

Hozzávalók:

  • fél doboz friss datolya (www.magosbolt.hu)
  • dió
  • földimogyoró
  • zabpehelyliszt
  • alma
  • konyakos meggy
  • fahéj
  • kókuszreszelék
  • holland kakaópor
  • nádcukor

 

Elkészítés:

  1. A datolyát apróra vágjuk
  2. Hozzákeverünk 1-1 marék maglisztet és zabpehelylisztet.
  3. Az almát apró lyukú reszelőn lereszeljük és hozzáadjuk a tésztánkhoz.
  4. A konyakosmeggyet kimagozzuk, kisebbre vágjuk és hozzáadjuk a tésztánkhoz.
  5. Fahéjjal ízesítjük, és ha még nem elég gyúrható a tésztánk, a maglisztekkel és a zabpehelyliszttel tovább tökéletesíthetjük az állagát.
  6. Golyókat formálunk belőle és kókuszreszelékbe, kakaóporba vagy nádcukorba görgetjük.
Konyakosmeggyes Vegán Bonbon

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát