Konyakosmeggyes Vegán Bonbon

Hozzávalók:
- fél doboz friss datolya (www.magosbolt.hu)
- dió
- földimogyoró
- zabpehelyliszt
- alma
- konyakos meggy
- fahéj
- kókuszreszelék
- holland kakaópor
- nádcukor
Elkészítés:
- A datolyát apróra vágjuk
- Hozzákeverünk 1-1 marék maglisztet és zabpehelylisztet.
- Az almát apró lyukú reszelőn lereszeljük és hozzáadjuk a tésztánkhoz.
- A konyakosmeggyet kimagozzuk, kisebbre vágjuk és hozzáadjuk a tésztánkhoz.
- Fahéjjal ízesítjük, és ha még nem elég gyúrható a tésztánk, a maglisztekkel és a zabpehelyliszttel tovább tökéletesíthetjük az állagát.
- Golyókat formálunk belőle és kókuszreszelékbe, kakaóporba vagy nádcukorba görgetjük.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát