Vegán Bolognai Spaghetti

Hozzávalók:
- 1 db közepes lilahagyma (elhagyható)
- 4-5 paradicsom apró kockákra vágva (még gyorsabb az egész paradicsom-konzerv, vagy paradicsomszósz)
- 3/4 bögre darabos földimogyoróliszt
- fűszerek: só, bors, fokhagymagranulátum, borsikafű, oregánó, bazsalikom, majoranna, kakukkfű, rozmaring
Elkészítés:
- A hagymát apróra vágjuk, és meghintjük egy kis sóval, hogy olajmentesen üvegessé pirítsuk. Ha szükséges egy evőkanál vizet is tehetünk alá.
- A paradicsomszószt ráöntjük.
- Hozzáadjuk a földimogyorót és a fűszereket.
- Összefőzzük kicsit és tovább fűszerezzük, ha szükséges.
Teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk, sörélesztőpehellyel lehet tovább ízesíteni és gazdagítani.
Én mostanában kihagyom alóla a lilahagymát, és csak összekeverem a hozzávalókat, majd összerottyantom. 😉
Megj.: Érdemes nem paradicsomszósszal, hanem olyan paradicsommal készíteni, amiben még benne van a magja. Mert a mag körüli zselé az, ami az értékes anyagokat tartalmazza. Dr. Michael Greger könyvében ti is utána tudtok ezeknek a trükköknek olvasni.
Az, akinek Chron-betegsége van, az élesztőpelyhet jobb ha elhagyja:
https://www.youtube.com/watch?v=x_ZZqRnjyXU
https://www.youtube.com/watch?v=sB4Mmy7AZvI
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát