Vegán Bolognai Spaghetti

Vegán Bolognai Spaghetti

Hozzávalók:

  • 1 db közepes lilahagyma (elhagyható)
  • 4-5 paradicsom apró kockákra vágva (még gyorsabb az egész paradicsom-konzerv, vagy paradicsomszósz)
  • 3/4 bögre darabos földimogyoróliszt
  • fűszerek: só, bors, fokhagymagranulátum, borsikafű, oregánó, bazsalikom, majoranna, kakukkfű, rozmaring

 

Elkészítés:

  1. A hagymát apróra vágjuk, és meghintjük egy kis sóval, hogy olajmentesen üvegessé pirítsuk. Ha szükséges egy evőkanál vizet is tehetünk alá.
  2. A paradicsomszószt ráöntjük.
  3. Hozzáadjuk a földimogyorót és a fűszereket.
  4. Összefőzzük kicsit és tovább fűszerezzük, ha szükséges.

 

Vegán Bolognai Spaghetti

 

Teljes kiőrlésű tésztával tálaljuk, sörélesztőpehellyel lehet tovább ízesíteni és gazdagítani.

 

Én mostanában kihagyom alóla a lilahagymát, és csak összekeverem a hozzávalókat, majd összerottyantom. 😉

 

Vegán Bolognai Spaghetti

 

Megj.: Érdemes nem paradicsomszósszal, hanem olyan paradicsommal készíteni, amiben még benne van a magja. Mert a mag körüli zselé az, ami az értékes anyagokat tartalmazza. Dr. Michael Greger könyvében ti is utána tudtok ezeknek a trükköknek olvasni.

Az, akinek Chron-betegsége van, az élesztőpelyhet jobb ha elhagyja:

https://www.youtube.com/watch?v=x_ZZqRnjyXU

https://www.youtube.com/watch?v=sB4Mmy7AZvI

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát