Tárkonyos krumplifőzelék

Tárkonyos krumplifőzelék
Hozzávalók 4 főre:
  • fejenként négy nagyobb krumpli
  • 2 fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1-2 tk pirospaprika
  • 1-2 mokkáskanál feketebors
  • 1-2 tk só
  • 3-4 tk tárkony
  • 4 db babérlevél
  • fél citrom leve
  • 4 ek szójajoghurt
  • 1 csapott ek. cukor
Elkészítés:
  1. Fölaprítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát.
  2. Annyi vízzel feltöltjük, hogy elfedje és majdnem puhára főzzük.
  3. Beletesszük a fűszereket a cukrot, a citromlevet és a kockára vágott krumplit.
  4. Annyi vízzel feltöltjük, hogy a krumplit elfedje.
  5. Amikor már a krumpli majdnem megfőtt, botmixszerrel kicsit pürésítjük.
  6. Rátesszük a négy kanál szójajoghurtot és gyakori kevergetés közben puhára főzzük.
  7. Ha kell, utófűszerezzük.
Jó étvágyat! 🙂

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát