Tárkonyos krumplifőzelék

Hozzávalók 4 főre:
- fejenként négy nagyobb krumpli
- 2 fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 1-2 tk pirospaprika
- 1-2 mokkáskanál feketebors
- 1-2 tk só
- 3-4 tk tárkony
- 4 db babérlevél
- fél citrom leve
- 4 ek szójajoghurt
- 1 csapott ek. cukor

Elkészítés:
- Fölaprítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát.
- Annyi vízzel feltöltjük, hogy elfedje és majdnem puhára főzzük.
- Beletesszük a fűszereket a cukrot, a citromlevet és a kockára vágott krumplit.
- Annyi vízzel feltöltjük, hogy a krumplit elfedje.
- Amikor már a krumpli majdnem megfőtt, botmixszerrel kicsit pürésítjük.
- Rátesszük a négy kanál szójajoghurtot és gyakori kevergetés közben puhára főzzük.
- Ha kell, utófűszerezzük.
Jó étvágyat! 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát