Spenótos Fokhagymás-Kesuszószos Spagetti

Hozzávalók:
- 250-300g durum spagetti tészta
- 250g bébispenót apróra vágva
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 40g kesudió
- 5 ek sörélesztőpehely
- 180 ml mandulatej (hozzáadott olaj mentes)
- só, bors, fokhagymagranulátum (ízlés szerint)
- fél tk almaecet
Elkészítés:
- Megfőzzük a tésztát.
- Az apróra vágott spenótot a zúzott fokhagymával kicsit megsózva feltesszük puhulni.
- A kesudiót ledaráljuk, és hozzákeverjük a sörélesztőpelyhet, a fűszereket, az almaecetet és a mandulatejet.
- Mikor teljesen megfonnyadt a spenót, hozzáöntjük a kesudiós öntetet, és ha kell tovább fűszerezzük. (Kicsit markánsabbra is fűszerezhetjük, hiszen a tészta el fog venni az ízéből).
- Mikor elkészült a tészta, hozzákeverjük az elkészült öntetet.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát