Spenótos Fokhagymás-Kesuszószos Spagetti

Spenótos Fokhagymás-Kesuszószos Spagetti
Hozzávalók:
  • 250-300g durum spagetti tészta
  • 250g bébispenót apróra vágva
  • 4 gerezd zúzott fokhagyma
  • 40g kesudió
  • 5 ek sörélesztőpehely
  • 180 ml mandulatej (hozzáadott olaj mentes)
  • só, bors, fokhagymagranulátum (ízlés szerint)
  • fél tk almaecet
Elkészítés:
  1. Megfőzzük a tésztát.
  2. Az apróra vágott spenótot a zúzott fokhagymával kicsit megsózva feltesszük puhulni.
  3. A kesudiót ledaráljuk, és hozzákeverjük a sörélesztőpelyhet, a fűszereket, az almaecetet és a mandulatejet.
  4. Mikor teljesen megfonnyadt a spenót, hozzáöntjük a kesudiós öntetet, és ha kell tovább fűszerezzük. (Kicsit markánsabbra is fűszerezhetjük, hiszen a tészta el fog venni az ízéből).
  5. Mikor elkészült a tészta, hozzákeverjük az elkészült öntetet.
Spenótos Fokhagymás-Kesuszószos Spagetti

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát