Parázson Sült Töltött- és Spirálburgonya

Hozzávalók:
- krumpli (Ehhez a recepthez érdemes minél nagyobb krumplikat választani)
- füstölt tofu
- vöröshagyma
- fűszerkeverék
Elkészítés:
- A krumplifúró eszközzel kispiráloztuk a belsejét.
- Meghintjük a kedvenc fűszerkeverékünkkel.
- Töltsük meg vöröshagymával és füstölt tofuval.
- Csomagoljuk alufóliába és szépen lassan süssük meg a parázson, vagy előmelegített sütőben.
- Párolt zöldségekkel és magszósszal fogyaszthatjuk.
Megj.: A kispirálozott belső részt is meghinthetjük fűszerkeverékkel. Mi ezt is meg szoktuk tölteni óvatosan hagyma- és tofuszeletekkel. Ugyanúgy bebugyolálhatjuk egy kis fóliába, és kisüthetjük a többi mellett. Csak vigyázni kell, ha parázson sütjük, mert gyorsabban elkészül.
Így néz ki a krumplifúrónk:
A még nyers, megtöltetlen kifúrt krumplik:
Az elkészült finomság:
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát