Parázson Sült Töltött- és Spirálburgonya

Parázson Sült Töltött- és Spirálburgonya

Hozzávalók:

  • krumpli (Ehhez a recepthez érdemes minél nagyobb krumplikat választani)
  • füstölt tofu
  • vöröshagyma
  • fűszerkeverék

 

Elkészítés:

  1. A krumplifúró eszközzel kispiráloztuk a belsejét.
  2. Meghintjük a kedvenc fűszerkeverékünkkel.
  3. Töltsük meg vöröshagymával és füstölt tofuval.
  4. Csomagoljuk alufóliába és szépen lassan süssük meg a parázson, vagy előmelegített sütőben.
  5. Párolt zöldségekkel és magszósszal fogyaszthatjuk.

 

Megj.: A kispirálozott belső részt is meghinthetjük fűszerkeverékkel. Mi ezt is meg szoktuk tölteni óvatosan hagyma- és tofuszeletekkel. Ugyanúgy bebugyolálhatjuk egy kis fóliába, és kisüthetjük a többi mellett. Csak vigyázni kell, ha parázson sütjük, mert gyorsabban elkészül.

 

Parázson Sült Töltött- és Spirálburgonya

 

Így néz ki a krumplifúrónk:

 

 

A még nyers, megtöltetlen kifúrt krumplik:

 

 

Az elkészült finomság:

 

Parázson Sült Töltött- és Spirálburgonya

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát