Egyszerű Vegán Babpástétom

Dr. Neal Barnard ötletére készítettem ezt a babpástétomot!
Hozzávalók:
- 1 db vörös bab konzerv
- paradicsomszósz ízlés szerint
- egy kis citromlevet is tettem hozzá
- só, bors, fokhagymagranulátom és kedvenc fűszereink.
Elkészítés:
- A babot szétnyomkodjuk villával.
- Ízlés szerint hozzáadagoljuk a többi összetevőt.
Michael Gregertől pedig azt tanulhatjuk meg többek között, hogy hogyan kell teljes kiőrlésű kenyeret választani:
A kenyér szénhidrátmennyiségét el kell osztani a rostmennyiséggel.
Az én kenyeremnél most például 100 g termékben 33g szénhidrát van és 11g rost. 33 osztva 11-gyel az 3.
Ha a végeredmény 5 alatt van, akkor elég rostdús a kenyér. Ha nagyobb a végérték 5-nél, akkor nem elég rostdús.
https://www.youtube.com/watch?v=tBMEYc0PjXY
Megj: A végén ettem pluszban még három szelet ilyen kenyeret és kb. 10x ennyi spenótot hozzá!
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát