Egyszerű Vegán Babpástétom

Egyszerű Vegán Babpástétom

Dr. Neal Barnard ötletére készítettem ezt a babpástétomot!

Hozzávalók:

  • 1 db vörös bab konzerv
  • paradicsomszósz ízlés szerint
  • egy kis citromlevet is tettem hozzá
  • só, bors, fokhagymagranulátom és kedvenc fűszereink.

Elkészítés:

  1. A babot szétnyomkodjuk villával.
  2. Ízlés szerint hozzáadagoljuk a többi összetevőt.

 

Egyszerű Vegán Babpástétom

 

Michael Gregertől pedig azt tanulhatjuk meg többek között, hogy hogyan kell teljes kiőrlésű kenyeret választani:

A kenyér szénhidrátmennyiségét el kell osztani a rostmennyiséggel.

Az én kenyeremnél most például 100 g termékben 33g szénhidrát van és 11g rost. 33 osztva 11-gyel az 3.

Ha a végeredmény 5 alatt van, akkor elég rostdús a kenyér. Ha nagyobb a végérték 5-nél, akkor nem elég rostdús.

https://www.youtube.com/watch?v=tBMEYc0PjXY

 

Megj: A végén ettem pluszban még három szelet ilyen kenyeret és kb. 10x ennyi spenótot hozzá!

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát