Olajmentes Vegán Csokiskeksz

Olajmentes Vegán Csokiskeksz
  • 200 g édesburgonyapüré (kis kockákra vágott édesburgonyát megpárolunk és péppé nyomkodjuk)
  • 100 g földimogyorókrém
  • 90 g nádcukor
  • 30 g holland kakaópor
  • 60 g zabpehelyliszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 csipet szódabikarbóna
Elkészítés:
  1. A sütőt alul-felül sütéses funkcióban előmelegítjük 175°-ra.
  2. Összekeverjük a hozzávalókat, golyókká gyúrunk egy-egy adagot, lelapítjuk és teflonpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.
  3. Kb. 15 perc alatt készre is sül.
Olajmentes Vegán Csokiskeksz

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát