Olajmentes Vegán Csokiskeksz

Az eredeti recept linkje:
- 200 g édesburgonyapüré (kis kockákra vágott édesburgonyát megpárolunk és péppé nyomkodjuk)
- 100 g földimogyorókrém
- 90 g nádcukor
- 30 g holland kakaópor
- 60 g zabpehelyliszt
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 csipet szódabikarbóna
Elkészítés:
- A sütőt alul-felül sütéses funkcióban előmelegítjük 175°-ra.
- Összekeverjük a hozzávalókat, golyókká gyúrunk egy-egy adagot, lelapítjuk és teflonpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk.
- Kb. 15 perc alatt készre is sül.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát