Hagymásbab rizzsel

Hozzávalók:
- 4-5 fej vöröshagyma
- 2 konzerv vörösbab
- 1 konzerv csilis mini fehérbab
- 3 evőkanál konzerv paradicsompüré
- 1 teáskanál őrölt paprika
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- oregánó, só, bors, tárkony, bazsalikom, majoránna
Elkészítés:
- Vékony szeletekre vágjuk a hagymát, megsózzuk picit és egy nagy serpenyőben üvegesre sütjük.
- Megszórjuk az őrölt paprikával, majd hozzáadjuk a konzerv babot levestől, és hagyjuk pár percig főni.
- Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a paradicsompürét.
- Pár perc főzés után fűszerezzük, összerottyantjuk és kész is!

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát