Hagymásbab rizzsel

Hagymásbab rizzsel
Hozzávalók:
  • 4-5 fej vöröshagyma
  • 2 konzerv vörösbab
  • 1 konzerv csilis mini fehérbab
  • 3 evőkanál konzerv paradicsompüré
  • 1 teáskanál őrölt paprika
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • oregánó, só, bors, tárkony, bazsalikom, majoránna
Elkészítés:
  1. Vékony szeletekre vágjuk a hagymát, megsózzuk picit és egy nagy serpenyőben üvegesre sütjük.
  2. Megszórjuk az őrölt paprikával, majd hozzáadjuk a konzerv babot levestől, és hagyjuk pár percig főni.
  3. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a paradicsompürét.
  4. Pár perc főzés után fűszerezzük, összerottyantjuk és kész is!
Hagymásbab rizzsel

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát