Egyszerű Gombás Tofurántotta

Hozzávalók:
250g csiperkegomba
1 kocka natúr tofu
30 g csicseriborsó liszt
80 g víz
fekete só ízlés szerint
1 csipetnyi kurkuma
mandulatej (hozzáadott olajmentes)
Elkészítés:
0. Előmelegítjük a sütőt 180°-ra alul-felül sütéses üzemmódban.
1. A csiperkegombát cikkekre vágjuk és sóval borssal megfűszerezzük.
2. Teflonpapírra egyengetjük és megsütjük őket.
3. Szétmorzsoljuk a tofut.
4. Csomómentesre keverjük a többi hozzávalót, és alacsony lángon picit összefőzzük.
5. Hozzákeverjük a tofut és a gombát és tovább fűszerezzük ha szükséges.
Friss baguette-el, paradicsommal tálalhatjuk 


Egészségetekre!