Vegán Rizsfelfújt

Hozzávalók 3-4 személyre:
- 2 csésze rizs
- 1 l mandulatej
- 1 zacskó vaníliás pudingpor plusz kb. 4 dl növényi tej
- 5-6 ek. mazsola
- 4 ek. nádcukor
- 1 citrom reszelt héja
Elkészítés:
- Mossuk meg a rizst és öntsük fel annyi vízzel, hogy épp ellepje. Ezt a vizet pár perc alatt magába szívja.
- Mikor felszívta a vizet, öntsük fel 4 bögre növényi tejjel. Fedő alatt főzzük puhára.
- Közben a szokásos módon készítsük el a vaníliapudingot.
- Mikor a rizs megfőtt, adjuk hozzá a pudingot, a mazsolát és a citromhéjat.
- Béleljünk ki egy kisebb tepsit teflonpapírral és simítsuk bele a rizst.
- Addig süssük, amíg egy kis hártya nem képződik a tetején és picit meg nem pirul.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát
