Vegán Rizsfelfújt

Vegán Rizsfelfújt
Hozzávalók 3-4 személyre:
  • 2 csésze rizs
  • 1 l mandulatej
  • 1 zacskó vaníliás pudingpor plusz kb. 4 dl növényi tej
  • 5-6 ek. mazsola
  • 4 ek. nádcukor
  • 1 citrom reszelt héja
Elkészítés:
  1. Mossuk meg a rizst és öntsük fel annyi vízzel, hogy épp ellepje. Ezt a vizet pár perc alatt magába szívja.
  2. Mikor felszívta a vizet, öntsük fel 4 bögre növényi tejjel. Fedő alatt főzzük puhára.
  3. Közben a szokásos módon készítsük el a vaníliapudingot.
  4. Mikor a rizs megfőtt, adjuk hozzá a pudingot, a mazsolát és a citromhéjat.
  5. Béleljünk ki egy kisebb tepsit teflonpapírral és simítsuk bele a rizst.
  6. Addig süssük, amíg egy kis hártya nem képződik a tetején és picit meg nem pirul.
Vegán Rizsfelfújt

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát