Vegán Csicseris Indiai

Vegán Csicseris Indiai
Hozzávalók:
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 konzerv aprított paradicsom
  • 2 konzerv csicseriborsó
  • hozzáadott olajmentes mandulatej
  • fűszerek: só, bors, curry por, fokhagymagranulátum, kurkuma, fahéj, gyömbér, fűszerkömény, őrölt chili
Elkészítés:
  1. A vöröshagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk, megszórjuk egy kis sóval, és üvegesre pirítjuk. Ha szükség van rá öntsünk alá egy kis mandulatejet.
  2. Fűszerezzük meg és öntsük rá a paradicsomot.
  3. Adjuk hozzá a csicseriborsót a leve nélkül és öntsük fel félig a mandulatejjel.
  4. Végül pedig botmixerrel dolgozzuk meg egy kicsit úgy, hogy azért maradjanak benne egészben is csicseriborsók.
  5. Fűszerezzük tovább ha szükséges.

 

Megj.: A fahéjból, a gyömbérből, a kurkumából, a fűszerköményből és chiliből nagyon kevés kellett (szinte csak késhegyni). A többiből tehetünk bele bátrabban.
Vegán Csicseris Indiai

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát