Vegán Csicseris Indiai

Hozzávalók:
- 1 nagy vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 konzerv aprított paradicsom
- 2 konzerv csicseriborsó
- hozzáadott olajmentes mandulatej
- fűszerek: só, bors, curry por, fokhagymagranulátum, kurkuma, fahéj, gyömbér, fűszerkömény, őrölt chili
Elkészítés:
- A vöröshagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk, megszórjuk egy kis sóval, és üvegesre pirítjuk. Ha szükség van rá öntsünk alá egy kis mandulatejet.
- Fűszerezzük meg és öntsük rá a paradicsomot.
- Adjuk hozzá a csicseriborsót a leve nélkül és öntsük fel félig a mandulatejjel.
- Végül pedig botmixerrel dolgozzuk meg egy kicsit úgy, hogy azért maradjanak benne egészben is csicseriborsók.
- Fűszerezzük tovább ha szükséges.
Megj.: A fahéjból, a gyömbérből, a kurkumából, a fűszerköményből és chiliből nagyon kevés kellett (szinte csak késhegyni). A többiből tehetünk bele bátrabban.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát