Toszkán Babos Egytálétel

Toszkán Babos Egytálétel

Mindenmentes Nórinál találtam az alapreceptet, amit egy leheletnyit átalakítottam.

A megváltoztatott recept a következő:

Hozzávalók:

  • 400g vörösbab
  • 250g durum penne tészta (nekem az utóbbi időben jobban tetszik fussilival)
  • 1 hámozott paradicsomkonzerv
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 kk rozmaring
  • 1 kk kakukkfű
  • 1 nagy babérlevél
  • naturella ételízesítő (ízlés szerint)
  • 1 liter forró víz

 

Elkészítés:

  1. Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát megszórjuk egy kis sóval, és üvegesre pirítjuk egy akkora edényben, amiben az összes összetevő el fog férni egyszerre.
  2. A szeletekre vágott fehér- és sárgarépát hozzáadjuk és pirítjuk őket így egy picit.
  3. Hozzáadjuk a paradicsomokat, és a fűszereket az ételízesítővel együtt. A paradicsomokat szétpasszírozzuk a fakanalunkkal vagy krumplipasszírozóval.
  4. Főzzük néhány percig, majd öntsük föl a vízzel.
  5. Miután felforrt, adjuk hozzá a tésztát és a babot is.
  6. Főzzük össze, és fűszerezzük tovább, ha szükséges.

 

toszkán babos egytálétel

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát