Toszkán Babos Egytálétel

Mindenmentes Nórinál találtam az alapreceptet, amit egy leheletnyit átalakítottam.
A megváltoztatott recept a következő:
Hozzávalók:
- 400g vörösbab
- 250g durum penne tészta (nekem az utóbbi időben jobban tetszik fussilival)
- 1 hámozott paradicsomkonzerv
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 kk rozmaring
- 1 kk kakukkfű
- 1 nagy babérlevél
- naturella ételízesítő (ízlés szerint)
- 1 liter forró víz
Elkészítés:
- Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát megszórjuk egy kis sóval, és üvegesre pirítjuk egy akkora edényben, amiben az összes összetevő el fog férni egyszerre.
- A szeletekre vágott fehér- és sárgarépát hozzáadjuk és pirítjuk őket így egy picit.
- Hozzáadjuk a paradicsomokat, és a fűszereket az ételízesítővel együtt. A paradicsomokat szétpasszírozzuk a fakanalunkkal vagy krumplipasszírozóval.
- Főzzük néhány percig, majd öntsük föl a vízzel.
- Miután felforrt, adjuk hozzá a tésztát és a babot is.
- Főzzük össze, és fűszerezzük tovább, ha szükséges.
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát