Paprikáskrumpli és Krumplistészta

Ez az egyik legegyszerűbb, legfinomabb Szénhidrátdús Vegán vacsi, amit ismerek.
Ha ehhez az ételhez főtt kockatésztát keverünk, akkor pedig krumplistésztát kapunk, ami csemegeuborkával a legjobb 🙂
Hozzávalók:
- 2 db vöröshagyma
- 2 kiló krumpli
- 2-3 paprika
- 2-3 paradicsom
- só, bors, pirospaprika
Elkészítés:
- A hagymát üvegesre sütjük (én egy kis sót szoktam hozzá tenni, amitől levet ereszt, vagy adhatunk hozzá egy evőkanál vizet).
- Hozzáadjuk a pirospaprikát, sót, borsot és összekeverjük.
- Majd jöhet rögtön az apróra darabolt tv paprikát és paradicsomot.
- Ezeket pirítgatjuk 1-2 percig, majd hozzáadjuk a kockára vágott krumplit.
- Így is pirítjuk egy ideig, majd felöntjük annyi vízzel, hogy még éppen ne lepje el!
- Addig főzzük, amíg minden puha nem lesz, és az átlagnál kisebbre vágott krumpli massza formát nem ölt.
Megj.: Ha nem elég szószos, meg lehet dolgozni egy kicsit botmixszerrel.
Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát