Paprikáskrumpli és Krumplistészta

Paprikáskrumpli és Krumplistészta

Ez az egyik legegyszerűbb, legfinomabb Szénhidrátdús Vegán vacsi, amit ismerek.

Ha ehhez az ételhez főtt kockatésztát keverünk, akkor pedig krumplistésztát kapunk, ami csemegeuborkával a legjobb 🙂

 

Hozzávalók:

  • 2 db vöröshagyma
  • 2 kiló krumpli
  • 2-3 paprika
  • 2-3 paradicsom
  • só, bors, pirospaprika

 

Elkészítés:

  1. A hagymát üvegesre sütjük (én egy kis sót szoktam hozzá tenni, amitől levet ereszt, vagy adhatunk hozzá egy evőkanál vizet).
  2. Hozzáadjuk a pirospaprikát, sót, borsot és összekeverjük.
  3. Majd jöhet rögtön az apróra darabolt tv paprikát és paradicsomot.
  4. Ezeket pirítgatjuk 1-2 percig, majd hozzáadjuk a kockára vágott krumplit.
  5. Így is pirítjuk egy ideig, majd felöntjük annyi vízzel, hogy még éppen ne lepje el!
  6. Addig főzzük, amíg minden puha nem lesz, és az átlagnál kisebbre vágott krumpli massza formát nem ölt.

Megj.: Ha nem elég szószos, meg lehet dolgozni egy kicsit botmixszerrel.

 

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát