Olajmentes Tócsni avokádókrémmel és kapros joghurttal

Olajmentes Tócsni avokádókrémmel és kapros joghurttal

Hozzávalók a tócsnihoz:

  • 8 db krumpli
  • 1 db répa
  • 1 db kis cukkini
  • fél bögre zabpehely
  • só, bors
  • egy marék földimogyoróliszt

 

Elkészítés:

  1. A krumplit és a cukkinit kis és nagy lyukú reszelőn felváltva lereszeljük.
  2. A répát kis lyukún reszeljük le.
  3. A zabpelyhet lisztté daráljuk.
  4. Összekeverjük a hozzávalókat.
  5. Kinyomkodjuk belőle a fölösleges vizet (de nem csontszárazra).
  6. Sütőpapírra helyezzük a placsnikat, és fél centis vastagságúra formázzuk.
  7. 175°-os, alul felül sütéses módban megsütjük az alját, mikor aranybarnára sült és forgathatóvá vált, megfordítjuk és a másik oldalát is aranybarnára sütjük.
  8. Avokádókrémmel, kapros joghurtkrémmel és friss salátával tálaljuk.

 

Teflonpapíron Sült Tócsni avokádókrémmel és kapros joghurttal

 

Hozzávalók az avokádókrémhez:

  • 1/4 tofukocka
  • 1 db avokádó
  • 1 db paradicsom
  • 1/2 db lilahagyma
  • egy kis citromlé
  • só, bors

 

Elkészítés:

  1. A tofut és az avokádót pépessé törjük villával
  2. A paradicsomot és a lilahagymát apró darabokra kockázzuk
  3. Ízlés szerint fűszerezzük

 

 

Hozzávalók a kapros joghurtkrémhez:

  • 1/2 bögre szójajoghurt
  • kapor ízlés szerint
  • só, bors és fokhagymagranulátum ízlés szerint

 

Egészségetekre! 🙂

 

Teflonpapíron Sült Tócsni avokádókrémmel és kapros joghurttal

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát