Cukormentes Vegán Feketeerdőpuding

Cukormentes Vegán Feketeerdőpuding

Hozzávalók:

  • 20 db datolya
  • 1/4 zacskó erdei gyümölcs keverék
  • víz
  • 1 ek spirulina
  • 2 ek kakaópor
  • 2 tk macapor
  • 2 tk amlapor
  • 2-4 ek chiamag
  • 3 db érett banán
  • 3 ek mazsola
  • 4 ek földimogyoró
  • fahéj ízlés szerint

 

Elkészítés:

  1. Összeturmixolunk mindent, a mazsola, a banán és a földmogyoró kivételével. Annyi vizet használtam, hogy éppen ne lepje el.
  2. A mazsolával, földimogyoróval és a banánokkal díszítjük-dúsítjuk a pudingunkat.

 

Cukormentes Vegán Feketeerdő-Puding

 

  • A Spirulina nagy mennyiségű, könnyen emészthető, növényi eredetű fehérjét és magas koncentrációban létfontosságú klorofillt tartalmaz. Az összes B-vitamin megtalálható benne, különösen B12-ben gazdag; melyek szükségesek az idegek erősítéséhez és az egészséges bőrnek is szüksége van rá.
  • Antioxidáns béta-karotin is található benne, mely fontos védelmet nyújt sejtjeinknek, és erősíti a szervezet védekező rendszerét.  A spirulina a sárgarépánál 10-szer nagyobb koncentrációban tartalmaz béta-karotint és a búzacsíránál is több e-vitamint tartalmaz!
  • Ásványianyag és nyomelemtartalma is kimagasló: vasat, kalciumot, cinket, káliumot, magnéziumot, foszfort és szelént tartalmaz többek között.
  • Valamennyi fontos esszenciális zsírsav megtalálható benne, 8 esszenciális, telítetlen zsírsav és 9 fontos aminosav forrása!

Köszönjük az információkat a gyógynövénysziget.hu-nak

http://www.gyogynovenysziget.hu/spirulina-alga-hatasa/

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát