Vegán Kókuszos Tápiókapuding

Vegán Kókuszos Tápiókapuding
Itt van az eredeti recept linkje, ami tökéletes volt és meg sem kellett változtatni! :))
Én elfelejtettem hozzá kardamomot venni, úgyhogy az kimaradt, de így is mennyei volt!
Vegán Kókuszos Tápiókapuding
Hozzávalók:
  • 120 g tápiókagyöngy
  • 800 ml növényi tej (hozzáadott olaj-, és cukormentes)
  • 75 g nádcukor
  • 5 ek kókuszreszelék
  • őszibarackbefőtt (4 felezett őszibarack)
  • csipet só

 

Elkészítés:
  1. Fél órára bőséges mennyiségű hideg vízbe áztatjuk a tápiókagyöngyöt.
  2. Leszűrjük, majd a felforralt növényi tejbe kanalazzuk.
  3. Összekeverjük a csipet sóval és 10 percig takarékon főzzük.
  4. Belekeverjük a cukrot és a kókuszreszeléket, és tovább főzzük 3-4 percig.
  5. Botmixerrel péppé turmixoljuk az őszibarackot és hozzáadjuk a pudinghoz.

 

Vegán Kókuszos Tápiókapuding

 

 

Én a maradék őszibarackot feldaraboltam, és hozzáettem a pudinghoz egy kis marék friss áfonya társaságában.

 

Egészségetekre! 🙂

 

 

Vegán Kókuszos Tápiókapuding

 

 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát