Vegán Kókuszos Tápiókapuding

Itt van az eredeti recept linkje, ami tökéletes volt és meg sem kellett változtatni! :))
Én elfelejtettem hozzá kardamomot venni, úgyhogy az kimaradt, de így is mennyei volt!

Hozzávalók:
- 120 g tápiókagyöngy
- 800 ml növényi tej (hozzáadott olaj-, és cukormentes)
-
75 g nádcukor
-
5 ek kókuszreszelék
-
őszibarackbefőtt (4 felezett őszibarack)
-
csipet só
Elkészítés:
- Fél órára bőséges mennyiségű hideg vízbe áztatjuk a tápiókagyöngyöt.
- Leszűrjük, majd a felforralt növényi tejbe kanalazzuk.
- Összekeverjük a csipet sóval és 10 percig takarékon főzzük.
- Belekeverjük a cukrot és a kókuszreszeléket, és tovább főzzük 3-4 percig.
- Botmixerrel péppé turmixoljuk az őszibarackot és hozzáadjuk a pudinghoz.
Én a maradék őszibarackot feldaraboltam, és hozzáettem a pudinghoz egy kis marék friss áfonya társaságában.
Egészségetekre! 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát