Vegán ‘Juhtúróval’ Töltött Gombafejek Rizibizivel

Az eredeti receptet picit megváltoztattam:
Hozzávalók:
- 1 csomag natúr tofu
- 4 evőkanál Joya szójajoghurt
- 1-2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1-2 teáskanál citromlé
- 2-3 evőkanál friss kapor apróra vágva
- 1 evőkanál mandulatej (hozzáadott olajmentes)
- 1 teáskanál étkezési keményítő
- só, bors és még egy kis fokhagymagranulátum ízlés szerint
- 6-8 db nagyobb fajta barna csiperke gomba
Elkészítés:
- A tönköket óvatosan kiszedjük a gombából. Külön megfűszerezve megsüthetjük a töltött gombák mellett.
- A hozzávalókat összekeverjük, jól megtöltjük vele a gombafejeket.
- Teflonpapírra helyezzük őket és alacsonyabb lángon megsütjük, hogy jól megpuhuljon a gomba.

Hozzávalók a rizibizihez 2 személyre:
- 1 bögre rizs
- 1 közepes konzerv zöldborsó
- 2 gerezd fokhagyma
- naturella ételízesítő
- friss petrezselyemzöld
Elkészítés:
- Megfőzzük a rizst.
- Amíg a rizs fő, egy kis sóval meghintjük az apróra vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk.
- Hozzáadjuk a zöldborsót, megfűszerezzük és sütjük egy picit.
- A rizshez hozzákeverjük a hagymás fűszeres zöldborsót, és az apróra vágott friss petrezselymet.
Egészségetekre! 

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát