Vegán ‘Juhtúróval’ Töltött Gombafejek Rizibizivel

Vegán ‘Juhtúróval’ Töltött Gombafejek Rizibizivel
Az eredeti receptet picit megváltoztattam:
Hozzávalók:
  • 1 csomag natúr tofu
  • 4 evőkanál Joya szójajoghurt
  • 1-2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1-2 teáskanál citromlé
  • 2-3 evőkanál friss kapor apróra vágva
  • 1 evőkanál mandulatej (hozzáadott olajmentes)
  • 1 teáskanál étkezési keményítő
  • só, bors és még egy kis fokhagymagranulátum ízlés szerint
  • 6-8 db nagyobb fajta barna csiperke gomba
Elkészítés:
  1. A tönköket óvatosan kiszedjük a gombából. Külön megfűszerezve megsüthetjük a töltött gombák mellett.
  2. A hozzávalókat összekeverjük, jól megtöltjük vele a gombafejeket.
  3. Teflonpapírra helyezzük őket és alacsonyabb lángon megsütjük, hogy jól megpuhuljon a gomba.
Vegán 'Juhtúróval' Töltött Gombafejek Rizibizivel
Hozzávalók a rizibizihez 2 személyre:
  • 1 bögre rizs
  • 1 közepes konzerv zöldborsó
  • 2 gerezd fokhagyma
  • naturella ételízesítő
  • friss petrezselyemzöld
Elkészítés:
  1. Megfőzzük a rizst.
  2. Amíg a rizs fő, egy kis sóval meghintjük az apróra vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a zöldborsót, megfűszerezzük és sütjük egy picit.
  4. A rizshez hozzákeverjük a hagymás fűszeres zöldborsót, és az apróra vágott friss petrezselymet.
Egészségetekre! 🙂

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát