Tápanyagdús Vegán Bonbon

Tápanyagdús Vegán Bonbon
  • 30 db friss datolya
  • 1/4 bögre goji bogyó
  • 1/4 bögre aprószemű zabpehely
  • 6 db aszalt füge
  • 1 marék mandula
  • 1 marék törökmogyoró
  • 1 marék dió
  • 2 csapott evőkanál kendermagfehérjepor
  • 1 csapott evőkanál moringapor
  • 1 csapott evőkanál macapor
  • kakaópor
  • kókuszvirágcukor
Elkészítés:
  1. A goji bogyót beáztatjuk hideg vízbe (5 perc)
  2. A datolyát apróra daraboljuk.
  3. A fügét apróra vágjuk.
  4. A magvakat kézi darálóval (ha nincs, késsel) apróra vágjuk.
  5. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és egybegyúrjuk az egészet.
  6. Apró golyókat gyúrunk belőlük, és kókuszvirágcukros holland kakaóporba görgetjük őket.
Megj.: Bármilyen maggal, és porral működik. Goji bogyó helyett áfonyát is bele lehet rakni, vagy mazsolát, illetve akár kókuszreszelékbe is márthatjuk. Itt tényleg a kreativitásunkra bízhatjuk a dolgokat, illetve arra, hogy mi van éppen otthon.
Elég tömény lesz a végeredmény, így érdemes minél kisebb golyókat formázni. Elvihetjük túrára, vagy munkahelyre, de extra desszertnek is kiváló, hiszen teli van rosttal, vitaminokkal, és ásványi anyagokkal! Ezek miatt elég belőle kevés, csakúgy az íze kedvéért. Igazi bűntudatmentes csemege!
Tápanyagdús Vegán Bonbon

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát