Olajmentes Vegán Piskóta

Olajmentes Vegán Piskóta
Találtam egy Olajmentes Vegán Blondie – magyarul Piskóta receptet és tökéletes lett!
Íme a lelőhely:
Hozzávalók:
  • 30g mandulaliszt
  • 120g nádcukor
  • 130g mandulatej (hozzáadott olaj mentes)
  • 120g liszt
  • 4g sütőpor
  • 15g citromlé
  • ½ citromhéj
Elkészítés:
  1. Összekeverjük a száraz hozzávalókat.
  2. Hozzákeverjük a nedves hozzávalókat.
  3. Teflonpapírral kibélelt magasabb oldalú tepsibe öntjük.
  4. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Akkor van kész, mikor szúrópróbakor nem marad tészta az eszközön.
Mi baracklekvárral ettük reggelire :))

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát