Egyszerű Miso Leves

Az eredeti recept itt található:
Hozzávalók:
- 4–5 bögre víz
- 1-2 nagyobb szelet kombu
- 1/4 bögre wakame
- 1 bögre apróra vágott csiperkegomba
- 1/4 bögre natúr tofu
- 2 evőkanál fehér miso krém
- újhagyma
Elkészítés:
- A kombut feltesszük főni a vízzel.
- A wakamét beáztatjuk annyi vízbe, ami épp ellepi.
- Apróra daraboljuk a gombát és a felforrt vízbe öntjük a kombu mellé főni.
- Mikor megpuhult a gomba, elzárjuk alatta a gázt.
- Kiveszünk belőle egy kis vizet, és elkeverjük benne a miso krémünket. Mikor teljesen feloldódott, hozzáöntjük a levesünkhöz.
- Hozzáadjuk a megpuhult wakamét és a tofut is.
- Újhagymaszeletekkel megszórva tálaljuk.
Az algák, amiket felhasználunk ehhez a leveshez rendkívül jótékony hatásúak. Tele vannak rosttal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint az omega 3 tartalmuk is kiemelkedő!
Megj.: A hozzávalóimat a fővám téri Ázsia Bt.-ben szoktam megvenni.

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!
További elérhetőségeim:
Facebook oldalam: Ann’s Fruits
Instagramom: @annsfruits
Youtube csatornám: Ann’s Fruits
#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát