Egyszerű Miso Leves

Egyszerű Miso Leves
Az eredeti recept itt található:
Hozzávalók:
  • 4–5 bögre víz
  • 1-2 nagyobb szelet kombu
  • 1/4 bögre wakame
  • 1 bögre apróra vágott csiperkegomba
  • 1/4 bögre natúr tofu
  • 2 evőkanál fehér miso krém
  • újhagyma
Elkészítés:
  1. A kombut feltesszük főni a vízzel.
  2. A wakamét beáztatjuk annyi vízbe, ami épp ellepi.
  3. Apróra daraboljuk a gombát és a felforrt vízbe öntjük a kombu mellé főni.
  4. Mikor megpuhult a gomba, elzárjuk alatta a gázt.
  5. Kiveszünk belőle egy kis vizet, és elkeverjük benne a miso krémünket. Mikor teljesen feloldódott, hozzáöntjük a levesünkhöz.
  6. Hozzáadjuk a megpuhult wakamét és a tofut is.
  7. Újhagymaszeletekkel megszórva tálaljuk.
Az algák, amiket felhasználunk ehhez a leveshez rendkívül jótékony hatásúak. Tele vannak rosttal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint az omega 3 tartalmuk is kiemelkedő!
Megj.: A hozzávalóimat a fővám téri Ázsia Bt.-ben szoktam megvenni.
Egyszerű Miso Leves

Ha tetszik az oldalam és amit nyújtani tudok, akkor a webshopomban jelentkezz bátran személyre szabott tanácsadásra!

 

További elérhetőségeim:

Facebook oldalam: Ann’s Fruits

Instagramom: @annsfruits

Youtube csatornám: Ann’s Fruits

 

#eddkarcsúvámagad #aszénhidrátjóbarát